Over MSGO

Waarom kiezen voor Middenschool Zelzate?

Beste ouder, beste leerling, beste sympathisant 


Welkom op de vernieuwde website van GO! Middenschool Zelzate! 
Deze website heeft tot doel om u wat meer informatie te geven over het reilen en zeilen van onze school. 

U kunt hier ons lessenpakket op terugvinden, evenals de samenstelling van de school en de vele activiteiten die we ontwikkelen,…

Waarom kiezen voor GO! Middenschool Zelzate? 

Mag ik u een paar goede redenen geven…

  1. We zijn een relatief kleine, leerlinggerichte school waar uw kind een familienaam heeft maar vooral een voornaam. Uw kind zal zeker niet verloren lopen op onze campus! 

  2. Ons team bestaat uit een mix van jong en oud; kwaliteit en authenticiteit zijn voor mij de belangrijkste criteria op de vraag: ‘Wat maakt iemand tot een goede leraar?’

  3. Wij blinken uit in extra zorg. In extra zorg voor elk kind!

    * Wij bieden begeleide avondstudies door taakleerkrachten die via een logboek en extra oefeningen uw kind remediëren en opvlogen.
    * Ons zorgteam (fulltime leerlingbegeleidingsteam, GOK-leerkrachten + CLB) staat de hele week klaar voor uw kind. Dat kan gaan van leerstoornissen (dyslexie, dyscalculie, etc.) tot ontwikkelingsstoornissen (ADHD, ADD, DCD, ASS, etc). Ook leerlingen die gepest worden of zich eventjes niet goed in hun vel voelen kunnen bij ons zorgteam terecht. Het welbevinden van een leerling begint met gelukkig en veilig naar school te kunnen gaan. 

  4. We hebben een eigen team van leerkrachten die enkel in de Middenschool staan, eigen vakspecifieke uitgebouwde lokalen, eigen speelplaats, etc. We hebben ook een warme keuken. Voor de prijs van 5 euro krijgt uw kind een lekkere maaltijd (soep, glaasje water, hoofdgerecht en als dessert fruit). 

  5. Kinderen blijven in hoofdzaak tijdens de middagpauze op school. We bieden diverse activiteiten aan, zodat ze niet hoeven rond te lummelen in en rondom de school. We hebben een eigen, overdekte speelplaats met muziekinstallatie, bankjes en spelletjes om de leerlingen te entertainen. Ook is er middagsport en tijd voor studie. We vormen één pedagogische eenheid met het Koninklijk Atheneum zodat uw kind na de Middenschool makkelijk kan doorstromen, MAAR we bewaken onze eigenheid: eigen leerkrachten, eigen speelplaats, eigen plaats in de refter en natuurlijk een keitoffe GWP!  
Als u nog extra vragen hebt, aarzel dan niet om ons te contacteren via mail: info@go-zelzate.be of via telefoon op het nummer 09/345.70.24

Kom gerust eens langs voor een persoonlijke rondleiding! 

Vriendelijke groet, 

Benny Stroobant

directeur GO! Middenschool Zelzate